Gönül Yazar’dan kahreden haber…
Türkiye’nin en ünlü sanatçılardan Gönül Yazar’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ev kazası geçirdiğini aktardı. Yazar, geçirdiği kazada kaburgalarının kırıldığı ve tedavi altında olduğunu hayranlarına duyurdu.
Usta sanatçı Gönül Yazar’dan kötü haber geldi. Yaşadığı ev kazası sonucunda kaburgalarının kırıldığı ve hastanede olduğunu Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sevenlerine duyurdu.
Paylaşım yapan kişi ise Gönül Yazar’ın olmadığını kendisinin bir yakını olduğunu dile getirdi. Gönül Yazar’ın isteği üzerine yapılan paylaşım şu şekilde:
Gönül Yazar Kimdir?
Gönül Yazar kimdir sorusu merakla araştırılıyor. Merşide Gönül Özyeğiner, 12 Ağustos 1936 İzmir doğumludur. Gönül Yazar, 12 Ağustos 1936 tarihinde Erzincanlı yol müteahhidi olan Mehmet Bey ile Yugoslav göçmeni Fatma Aras’ın ikinci çocuğu olarak İzmir’in Kestelli semtinde dünyaya geldi.
Sanat hayatına 1952 yılında 15 yaşındayken katıldığı yarışmada Ege Ses Kraliçesi Yarışması’nda birinci seçilerek atıldı. Aynı yıllarda sahne soyadını aldığı Necdet Yazar ile evlenerek Ankara Radyosu imtihanlarına girdi ve 60 kişi arasından Nermin Demirçay ve Sevim Deran ile birlikte kabul edildi.
Ünlü sanatçı hayatı boyunca birçok filminde şarklar seslendirdi. 1954 yılında da Ankara Radyosu’ndan İstanbul sahnelerine geçti. Birçok bestesi ve şarkısı bulunmakta. Ünlü sanatçı şimdi mütevazi bir hayat yaşıyor.