Bulut Duman Evlat Edindiği Çocuğa Tacizde mi Bulundu? Şarkıcı İçin 27 Yıl Hapis İstemi!

Bulut Duman Evlat Edindiği Çocuğa Tacizde mi Bulundu? Şarkıcı İçin 27 Yıl Hapis İstemi!

Şarkıcı Bulut Duman, evlat olarak edindiği çocuk için istismarda bulunduğu iddia edildi. A.Ü'nün ifadesine göre kendisine bu konuda baskı yaptığı ve evlat edindiği çocukla ilişkiye girmesin istedi. Şarkıcı için 27 yıl hapis cezası istemiyle dava açılacak.

Şarkıcı Bulut Duman ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Bulut Duman, evlat edindiği çocuğunu cinsel istismara mı azmettirdi? Farklı bir erkeğin çocuğuna cinsel tacizde bulunmasına göz yumduğu belirtildi. Hakkında dava açıldığı haberleri de kısa süre içerisinde yayıldı. Geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğrayarak gündeme gelen şarkıcı, şimdi ise oldukça çirkin iddialarla karşı karşıya kaldı. Peki bu olayların doğruluk payı ne durumda? Mahkemede yargılanması beklenen şarkıcı hakkında şok ifadeler ortaya çıktı. Kendisinin kişisel gelişimci olduğunu söylediği ve çocuğuna bu yaşta bir şey yapılmasının onu etkilemeyeceğini de ifade ettiği iddialar arasında yer alıyor.

Bulut Duman İçin 27 Yıl İstenecek!

Şarkıcı Bulut Duman için istenecek hapis cezasının süresi en az 27 yıl olarak belirtildi. Cinsel istismar konusuyla gündeme gelen ünlü ismin söyledikleri doğru ise uzun bir süre bu konu gündemde kalacak. Çünkü evlat edindiği çocuk hakkındaki düşünceleri sosyal medyada lince neden oldu. Şarkıcının takipçileri de bu duruma isyan etti. Şarkıcıyı böyle tanımadıklarını ve yaptığının bedelini ödemesi gerektiği gelen yorumlar arasında. Twitter'da gündem olan bu olay sonrasında pek çok kişi adaletin sağlanması gerektiğini söylüyor.

bulutdumans.jpg

Olay Kadıköy'de Gerçekleşti

Bulut Duman için bir erkek ile cinsel ilişkiye girdiği ve sonrasında evlat edindiği çocuğu da bu olaya dahil ettiği belirtiliyor. Olayın duyurulmasından sonra ise şarkıcı bir anda gündeme oturdu. Bebek olmasından ötürü böyle bir olayın sorun çıkarmayacağını da söylediği iddia edildi. Bulut Duman'ın bu tavrı karşısında A.Ü.'nün ise isteğini reddettiği belirtiliyor. Şarkıcının ifadesi alınacak mı ve bu olay hakkında herhangi bir delil var mı merak edildi. Deliler ve ifadeler ışığında davanın seyri de değişebilir.

Evlat Edindiği Çocuğa Çirkin Muamele!

Evlat olarak edindiği belirtilen çocuk için böyle bir istismarda bulunması ve azmettirmesi kayıtlara en kısa sürede geçecek. Kendisi hakkında hazırlanan iddianamede 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılanacak olması da gündemdeki yerini korudu. 15 aylık bebeğin başına gelenler karşısında ünlüler de sesini yükseltti. Olayların doğruluğu ve yaşananların detayı araştırılıyor.

Tutuksuz Yargılanacak

Tutuksuz şüpheli konumunda olan Bulut Duman, yargılaması sona erdikten sonra hakkında karar verilecek. Şu an için tutuksuz bir şekilde davası görülecek. Ancak önümüzdeki günlerde kararla ilgili bir değişiklik olması durumunda detaylar haberimizde yer alacak. Aktarılan bilgilere göre ise A.Ü'nün ifadesi alındıktan sonra olaylar çok daha fazla detay kazandı. Gelişmelerin önemli bir kısmı basın ile paylaşıldı. Ancak iddianamede yer alan ve belirtilmeyen pek çok detayın olduğu düşünülüyor.