Irmak Arıcı Trafikte İnsanların Yüzüne Tükürünce Büyük Tepki Gördü!

Irmak Arıcı Trafikte İnsanların Yüzüne Tükürünce Büyük Tepki Gördü!

Irmak Arıcı, trafikte iken korna çalan bir sürücüye sinirlendi ve yüzüne tükürdü. Bu hareketinden sonra kameralar karşısında bir kez daha tükürdü. Irmak Arıcı'nın saldırdığı kişi şok sözler ifade etti. Şarkıcı saldırılarından sonra açıklama yaptı mı?

Şarkıcı Irmak Arıcı, Mustafa Ceceli ile yaptığı şarkıyla tanınmıştı. Genç yaşında ünlü olduktan sonra kendisinden hiç beklenmeyen bir hareket geldi. Trafikte tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü ve onu taciz etti. Tırnaklarını karşı tarafa zarar vermek için kullanan şarkıcı, bu hareketiyle kamuoyunun tepkisini çekti. Pek çok kişi sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Kendisini kimin ünlü ettiğini ve bir ünlünün böyle örnek olmaması gerektiğine yönelik yorumlar atıldı. Peki trafikte ne gibi bir olay yaşandı? Saldırıya uğrayan adamın verdiği ifade oldukça şaşırtıcıydı.

Korna Çalınca Üzerine Saldırdı!

Trafikte korna çalmasından sonra Irmak Arıcı'nın kendisinin üzerine geldiği belirten kişi, tükürdüğünü ve saldırdığını aktardı. Kendisini uyarmasına rağmen geri durmayan ve kameralar önünde bir kez daha tüküren ünlü şarkıcı, tepkilerin hedefi haline geldi. Kendisinden hiç beklenmedik bir şekilde gelen saldırı hamlesi, hayranlarını da üzdü. Çünkü pandemide ve kendisine yalnızca korna çalan birine tükürmesi hiç yakışmadı. Sosyal medyada hızlıca yayılan görüntü sonrasında şahsın Irmak Arıcı'dan davacı olup olmayacağı merak edildi.

irmakaricii.jpg

Irmak Arıcı Açıklama Yapmadı

Öte yandan Irmak Arıcı'nın olayla ilgili suskunluğunu koruyor olması şaşırttı. Yaptığı bu harekette sarhoş olduğu ve bilincinin yerinde olmadığı da iddia ediliyor. Ancak her ne olursa olsun sosyal medyadaki pek çok kullanıcı olaya dair görüşlerini paylaştı. Irmak Derici'nin haksız olduğunu belirttiler. Ünlü şarkıcıdan açıklama gelmesi durumunda son dakika gelişmesi olarak paylaşacağız.

Pandemide Tükürmesi Büyük Suç

Pandemide ve özellikle de salgının iyice arttığı bu dönemde karşı tarafa defalarca tüküren Irmak Arıcı, suç işlemiş oldu. Virüsün tükürükle de bulaşmasından ötürü bu konu büyük hassasiyet içeriyor. Kendisini telefonla çeken kişiye tükürmekten geri durmadı. Ayrıca tırnaklarıyla karşı tarafın koluna zarar vermeye çalışması da kameralara yansıdı. Karşı tarafın canını acıttığı anlar saniye saniye kaydedildi. Çıktığı programlarda sessiz ve utangaç bir tavır sergilediği görülen ünlü ismin bu hamlesi karşısında takipçileri ne diyeceğini bilemedi.

Göründüğü Gibi Değilmiş!

Irmak Arıcı, için sosyal medyada en çok yapılan yorumlardan biri de göründüğü gibi olmadığına yönelikti. Kendisinin yaptığı hareketlerden ötürü pek de masum olmadığı ifade edildi. Takipçilerinin karşısında imajını da zedelemiş oldu. Bundan sonraki süreçte kariyerine olumsuz yönde etki edebilecek bu hareket nasıl sonuca bağlanacak merakla bekleniyor. Davalık olması ve ceza alması muhtemel dursa da gelişmeleri en yakından takip edeceğiz. Korna üzerine başlayan bu tartışmada karşı tarafın durmadan tükürmesi ve saldırması sosyal medyayı yerinden oynattı. Şarkıcı en kısa zamanda açıklama yapacaktır.