Oyuncu Meltem Miraloğlu'na Hortumla Şiddet Şoku! Miraloğlu Eşinden Şiddet mi Görüyor?

Oyuncu Meltem Miraloğlu'na Hortumla Şiddet Şoku! Miraloğlu Eşinden Şiddet mi Görüyor?

Meltem Miraloğlu, Patrick'ten şiddet görüyor mu? Başarılı oyuncunun daha önce de evden atıldığı ortaya çıkmıştı. Eşiyle yaşadığı sorunların devam ettiği iddia edildi. Peki Meltem Miraloğlu, konuyla ilgili nasıl bir açıklama yaptı?

Meltem Miraloğlu, bir süredir ABD'de yaşıyor. Kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick ile evlenen ünlü oyuncu, yurt dışında yaşamaya başlamıştı. Yıllardır da orada ikamet ediyor. Zaman zaman eşiyle yaşadığı bazı sorunlar gündeme gelmekte. Ancak şimdiki iddia ise gündeme oturdu. Ortalık yerinden oynayacak. Ünlü oyuncunun bu sefer de şiddet gördüğü iddia edildi. Üstelik hortumla şiddet gördüğü belirtildi. Kendisinin konuyla ilgili paylaşımı da çok konuşuldu. Daha önce çeşitli sorunlar yaşadıkları biliniyordu ancak barışmışlardı. Sosyal medyada ise birbirlerini paylaşıyorlardı. Meltem Miraloğlu'nun başına gelenlerden sonra oyuncunun hayranları ve takipçileri tepkisini gösterdi. Patrick'ten ayrılması gerektiğini vurguladılar. İşte yaşanan olay sonrası ünlü oyuncunun açıklamaları...

Meltem Miraloğlu Şiddet Gördü mü?

Oyuncunun şiddet iddialarına karşılık herhangi bir açıklama yapmadığı belirtiliyor. Bununla beraber paylaştığı fotoğrafa ise bir söz ekledi. Sözde yazanlar iddiayı ret mi ediyor şeklinde yorumlandı.

meltem.jpg

Eşi Evden Atmıştı

Daha önce eşinin Meltem Miraloğlu'nu evden attığı ortaya çıktı. Bu olayın sonunda ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Sorun kısa sürede çözülmüştü. Ancak Meltem Miraloğlu'nun başına gelenler bununla sınırlı kalmamış olabilir. Çünkü iddialar hortumla şiddet gördüğünü gösteriyor.

Fotoğrafta oldukça sakin gözüken güzel oyuncu, "bu söylediğine kendin inanıyor musun" notlu paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Kendisi hakkındaki iddialara bir gönderme mi yoksa bambaşka bir şey mi anlatıyor pek anlaşılamadı. Patrick ile olan ilişkisi yakın zamanda sona erebilir. Bu tarz iddialar ortaya çıkmaya devam ettikçe önümüzdeki günlerde oyuncudan açıklama gelme ihtimali yüksek.

Hayat Devam Ediyor ile Ünlü Olmuştu

Hayat Devam Ediyor dizisi, doğuda yaşanan çocuk evlilikleri ve daha pek çok sorunu anlatan bir diziydi. Yapımın oldukça kaliteli olması ve anlatılmak isteneni net bir şekilde anlatması dikkat çekmekteydi. Meltem Miraloğlu ise dizide çocuk gelin karakterini canlandırmıştı. O sahneden sonra tüm Türkiye oyuncunun kim olduğunu merak etti. Ancak ünlü isim çok fazla vakit geçmeden ABD'ye taşındı ve hayatını orada kurdu. Bir süredir de ABD'deki yaşantısını sürdürüyor. Ünlü ismin Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak edilmekteydi. Kendisinden konuyla ilgili açıklama gelmese de Hollywood'da oynamak istediği gelen bilgiler arasında. Hatta Hollywood'da oynamak istediği için Patrick ile tartıştığı ve bu yüzden şiddet gördüğü ifade ediliyor. Hortumla şiddet gördüğüne yönelik iddialar doğru ise ikilinin yakın zamanda boşanması muhtemel. Oyuncu, önümüzdeki günlerde ne gibi açıklama yapacak sosyal medya aracılığı ile öğreneceğiz. Eğer böyle bir olay yaşandı ise daha fazla beklemesinin bir anlamı yok gibi gözüküyor.