Ozan Çobanoğlu'nun Büyük Oğlu Varmış! Arka Sokaklar Hakan'ın İlk oğlu Ortaya Çıktı!

Ozan Çobanoğlu'nun Büyük Oğlu Varmış! Arka Sokaklar Hakan'ın İlk oğlu Ortaya Çıktı!

Arka Sokaklar'ın Hakan'ı Ozan Çobanoğlu, uzun zamandır bilinmeyen bir gerçeği açıkladı. ünlü oyuncunun bir çocuğu daha varmış. Üstelik çocuğunun boyu kendisiyle aynı. İlk evliliğinden olan çocuğu merak ediliyor. Doruk Çobanoğlu hakkında bilinmeyenler...

Arka Sokaklar dizisinde Hakan karakterine hayat veren oyuncu Ozan Çobanoğlu, dizinin en sevilen isimleri arasında. Yeni sezonda partneri Merve Oflaz'ın diziden ayrılacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra ünlü oyuncunun dizi gelişmelerinin yanı sıra özel hayatıyla gündeme geldiği belirtiliyor. Ozan Çobanoğlu'nun yalnızca ikiz çocukları olduğu biliniyordu. Ancak bundan yıllar öncesinde ilk evliliğinden de bir çocuğu olması herkesi şaşırttı. Bu zamana kadar yapılan Instagram paylaşımlarına bakıldığında, oyuncunun ilk oğluyla fotoğrafları yer alıyordu. Fakat kimse oğlu olduğunu düşünmemişti. İkinci evliliğinden doğan çocuklarından başka bir çocuğu olduğu bilinmiyordu. Oyuncunun yaptığı paylaşım sonrası her şey daha net bir şekilde anlaşıldı. Peki Ozan Çobanoğlu'nun oğlu kimdir?

Ozan Çobanoğlu'nun Oğlu Varmış!

İkiz çocuklarının haricinde Ozan Çobanoğlu'nun bir de boyca kendisine yakın bir oğlu bulunuyor. Oğluyla yaptığı paylaşımda "boynuz kulağı geçmiş" ifadesini kullanan ünlü isim, bu paylaşımdan sonra oğlunun ne kadar uzadığını da ifade etti. 1.86 boyuna geldiği söylediği oğlu için güzel sözler paylaştı. Oğlu ile arası oldukça iyi gözüküyor. Zaman zaman sosyal medyada ikiliyi beraber görüyoruz. Ancak daha önce oğlu olduğuna kanaat getiren çok az kişi vardı. Çünkü internet sitelerinde de kolay kolay bulunmayan bir bilgiydi.

cobanogluozan.jpg

İlk Evliliğinden Çocuğuymuş!

Ozan Çobanoğlu'nun ilk evliliğinden olan çocuğu Doruk Çobanoğlu, yaş olarak ikiz çocuklara göre oldukça büyük. Erken yaşlarda ilk evliliğini gerçekleştiren ünlü oyuncu, 2016 yılında ikinci evliliğini yaptı. Ezgi Sertel ile mutlu bir evliliği olan oyuncunun Ocak 2020'de Ozan ve Tibet adında ikiz çocuğu olmuştu. İkiz bebeklerden sonra çiftin başka çocuğu olmadığı düşünülüyordu. Ancak bir yıl sonra ortaya çıkan gerçekle beraber Ozan Çobanoğlu'nun ilk evliliğinden çocuğu olduğu öğrenildi. Oyuncunun eski evliliğine dair herhangi bir detay yer almıyor. Başarılı ismin kiminle evlilik yaptığı açıklanmadı.

Ozan Çobanoğlu Diziden Ayrılacak mı?

Yaz aylarında ailesiyle ilgilenen Ozan Çobanoğlu, yaptığı paylaşımlarla da bunu doğruluyor. Arka Sokaklar dizisine devam edip etmeyeceği konusunda ise belirsizlik sürüyor. Fakat başarılı ismin diziden ayrılmayacağı daha fazla muhtemel gözüküyor. Arka Sokaklar'da başarılı bir ivme yakaladı ve bir anda dizinin vazgeçilmez oyuncuları arasında yerini aldı. Dizideki partnerinin ayrılacak olması kendisini çok fazla etkilemeyecek gibi gözüküyor. Önümüzdeki haftalarda çekimleri başlayacak diziyle ilgili daha fazla bilgi elde edeceğiz. Mesut, Hüsnü, Hakan, Rıza Baba, Arda karakterleri dizinin başrol karakterlerinden yalnızca birkaçı. Kanal D'nin sevilen dizisinde birkaç oyuncu ayrılacak olsa bile dizinin seyri çok fazla bozulmayacak.